След участието си на Australian Open, където отпадна преди финалната фаза,

...
След участието си на Australian Open, където отпадна преди финалната фаза,
Коментари Харесай

Жената, заради която Григор Димитров се върна в България

След присъединяване си на Australian Open, където отпадна преди финалната фаза, Григор Димитров се отдаде на къса отмора в Дубай. С кого беше там по този начин и не разбрахме, само че родният тенисист се поглези с някоя и друга разкрасителна процедура и съумя да си отдъхне от усилените тренировки.
 Григор Димитров и Лолита Османова породиха подозрения, че са се събрали
Върна ли се Григор Димитров към остаряла обич

Съвпадението, което накара почитателите на родния тенисист да се съмняват

А по-късно стегна куфарите не за къде да е, а за родината си. В понеделник, 29 януари, кметът на Хасково разгласява в профилите си в обществените мрежи фотография с Григор Димитров, а на идващият ден самият той също се похвали, че е в родния си град.

Поводът за евентуално късото посещаване е много важен - рожденият ден на майка му Мария. А денят се трансформира в в действителност специфичен и за двамата.
 Снимка 651180

разгласява в историите си в Instagram поредност от фотоси, от които разбираме, че е бил на посещаване в локалното спортно училище " Стефан Караджа ", в което самият той е учил като дребен.

Той бе посрещнат с питка и мед и се срещна с учениците. Родният тенисист театралничи в една от класните стаи, разноски сe по коридорите и двора на учебното заведение, видя е и добре познатия му физкултурен салон и явно носталгията съумя да го завладее изцяло. 
 Снимка 651181

След това спортистът посети и езиковата гимназия, в която майка му Мария работи като преподавател по физическо образование, с цел да я изненада за рождения й ден.
 Снимка 651183

Там дружно с учениците я поздравиха с Happy Birthday, което определено успя да я разчуства. А по-късно тенисистът посети и кабинета по биология в учебното заведение, който е обновил и оборудвал с персонални средства.
 Григор Димитров и новата секси фотосесия на тенисиста
Кой съблече Григор Димитров

Така желаеме да го виждаме по-често

Оказва се, че връщането обратно към корените не е просто прочувствено предпочитание на Григор Димитров, а част от нов рекламен план, в който той е основно настоящо лице, пишат медии от родния му град. Затова и в Хасково плътно по петите го следва снимачен екип. А ние нямаме самообладание да забележим крайния резултат. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР